We Are Looking for Web Developers!

Dear players,

as part of our ongoing commitment to provide you with the best possible services and experience, we are excited to announce that we are looking for a talented web developer/designer to give our project website a fresh and modern look.
We believe that a visually appealing and user-friendly website is crucial in enhancing your experience with us, for you to have a hub where you can easily access information, stay updated on the latest news, and connect with the community. If you have experience in web development, a keen eye for design, and a passion for crafting websites, we would love to hear from you.

Please send a message to Jeniczek on Discord or an e-mail to jeniczek@twinstar.cz to apply for this exciting opportunity! We look forward to hearing from talented individuals who are ready to make our website shine!

Best regards,

Twinstar Team

??

Drazí hráči,

v rámci naší nikdy neutuchající snahy poskytovat jen ty nejlepší možné služby a zážitky s radostí oznamujeme, že hledáme talentovaného webového vývojáře/designéra, aby pro naše webové stránky vytvořil nový moderní vzhled.
Věříme, že vizuálně atraktivní a uživatelsky přívětivé webové stránky jsou zcela zásadní pro zlepšování komunikace s hráči, kteří v nich mohou jednoduše najít informace, přečíst si aktuální novinky a rovněž se spojit se zbytkem komunity. Máte-li zkušenosti s vývojem webových stránek, oko pro design a zapálení pro tvorbu webových stránek, budeme velmi rádi, když nás kontaktujete.

Pokud máte zájem, napište prosím Jeniczkovi na Discordu nebo e-mail na adresu jeniczek@twinstar.cz a pošlete přihlášku k této jedinečné příležitosti! Těšíme se na spolupráci s talentovanými jedinci, kteří jsou připraveni nechat naše stránky zářit!

S pozdravem

Tým Twinstar